Kup ŠS PO u nedelju 15. aprila, Đurinac

Nebojša Radosavljević 22 marta, 2018 0
Kup ŠS PO u nedelju 15. aprila, Đurinac

KUP ŠS POMORAVSKOG OKRUGA 
KVALIFIKACIJE ZA KUP ŠS CENTRALNE SRBIJE za 2018. godinu

 

Šahovski Savez Pomoravskog okruga u saradnji sa ŠK Budućnost iz Đurinca, opština Svilajnac, organizuje  Kup Pomoravskog okruga za 2018. god. koje će ujedno biti i kvalifikaciono takmičenje za Kup ŠS centralne Srbije za tekuću godinu.   

           Takmičenje će se održati u Đurincu u nedelju 15. aprila sa početkom u 10 sati.  

            Pravo učešća imaju svi registrovani klubovi za 2018. ili 2017. god. sa teritorije Pomoravskog okruga, koji nemaju pravo direktnog učešća za Kup CS. Takmičari koji menjaju klub moraju da budu registrovani u 2018 god.

             Svaka ekipa nastupa sa 4 takmičara i maks. 2 rezerve,a pre početka takmičenja,do 9.30 časova predaje osnovni sastav po slobodnom izboru i takmičarske knjižice na uvid. Sistem takmičenja. broj kola i tempo igre zavisiće od broja prijavljenih ekipa.Svaka ekipa je obavezna da ponese po 2 šahovske garniture i 2 šahovska sata. 

              Pobednik Kupa ŠS Pomoravskog okruga  dobija pehar u trajno vlasništvo.Tri prvoplasirane ekipe izboriće plasman u narednu fazu takmičenja za Kup ŠS centralne Srbije.

                Obavezuju se kapiteni svih zainteresovanih ekipa da svoje učešće prijave najkasnije do petka 13.aprila,  Tomislavu Glišiću tel.065/8241388 ili sudiji Đorđu Popoviću tel. 064/2121249  a takođe na ovim adresama možete dobiti sva dodatna obaveštenja.

                  Po završetku takmičenja za sve učesnike obezbeđen je ručak (pasulj sa kobasicom) i piće.(bez upisnine)

 

U Jagodini                                                                                         Za Predsednika ŠSPO

21.03.2018                                                                                           Tomislav Glišić    

Napišite komentar »